Hodnocení obchodu

4,9 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DT Avatar autora | 18.3.2019
Rychlé jednání. Koupil jsem 2 kusy a projevili inteligenci když je zabalili do sebe, ne kažký zvlášť.
K Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme za pochvalu :-)
Avatar autora | 14.3.2019
+ Výběr a škála produktů
+ Zboží skladem
+ Obchodní prodejna

K Avatar autora 15.3.2019
Děkujeme za nákup.
J Avatar autora | 7.3.2019
Velká spokojenost s nákupem. Potřebovala jsem rychle nakoupit a to se také podařilo bez sebemenšího zádrhelu. Zboží jsem si vybrala na eshopu, udělala jsem rovnou i objednávku (za první nákup jsem dostala slevu :-) a pak jsem si na prodejnu dojela zboží vyzvednout. Tam jsem si ho také mohla důkladně prohlédnout, prodavač byl milý a ochotný. Kvalita zboží se ukáže až časem, zatím splnilo očekávání a plní svůj účel, a to za velmi příznivou cenu. Pokud ještě někdy budeme potřebovat zavazadlo, určitě ho nejdřív začnu vybírat v Kufrlandu :-)
K Avatar autora 7.3.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení a těšíme se na další nákup :-)
P Avatar autora | 21.2.2019
Spokojen. Proto jsem zde nakoupil opakovaně. Přehledné stránky, rychlé doručení, pěkný kufr. Doporučuji.
K Avatar autora 22.2.2019
Moc děkujeme za další nákup a vážíme si Vaší důvěry.
Avatar autora | 20.2.2019
Bezproblémové jednání, rychlé doručení na adresu. Děkuji a doporučuji.
Avatar autora 23.3.2019
My rovněž děkujeme za nákup i doporučení. :-)
Avatar autora | 3.2.2019
+ nabízí originální zboží
+ rychlost doručení
+ přehlednost stránek

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a jsme poctěni Vaší pochvalou :-)
MZ Avatar autora | 30.1.2019
K Avatar autora 4.2.2019
Moc děkujeme za hodnocení :-)
Avatar autora | 27.1.2019
+ komunikace, vstřícnost, rychlost, ceny

První kufr neodpovídal obrázkům, vrácení proběhlo bez problému + jako omluva slušná sleva na další nákup. Takže objednán jiný kufr i se slevou a tentokrát vše v naprostém pořádku.
K Avatar autora 27.1.2019
Jsme rádi, že vše dobře dopadlo a děkujeme. :-)
Avatar autora | 29.12.2018
Zboží přišlo velmi brzy, spokojenost s obchodem i na dotaz na výrobek.
K Avatar autora 30.12.2018
Velice děkujeme a přejeme úspěšný nový rok.
Avatar autora | 26.12.2018
+ Rychlé doručení
+ Velký výběr doručovacích míst
+ Odpovídající popis zboží

K Avatar autora 26.12.2018
Děkujeme za nákup a hezké hodnocení.:-)
Avatar autora | 21.12.2018
- nekvalitni výrobek

K Avatar autora 22.12.2018
Dobrý den, zboží jste si objednal a hned poté objednávku stornoval. Hodnotit kvalitu zboží, které jste si nekoupil je ....zajímavé. Zdravíme konkurenci, my podobné zbraně nepoužíváme. Hezký den.
JH Avatar autora | 12.12.2018
Velká spokojenost, solidní jednání. Děkuji Houdek Plzeň
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za nákup i hodnocení.
Avatar autora | 9.12.2018
Vše včas a prima.
K Avatar autora 12.12.2018
Moc děkujeme za nákup a recenzi.
Avatar autora | 5.12.2018
+ skvělá komunikace, dobrý výběr, okamžité odeslání
- žádné

Zatím nejlepší zkušenost z e-shopem
K Avatar autora 12.12.2018
Vážíme si Vaší přízně.
Avatar autora | 4.12.2018
Vše proběhlo naprosto hladce, velmi rychle, jednoduše. Kufr je krásný, zcela v pořádku a za dobrou cenu! :-) Anna
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za spolupráci a pochvalu. :-)
Avatar autora | 21.11.2018
Vše doručeno v pořádku, dobrá komunikace, v balíku byl dokonce malý dárek, tento obchod je příjemným překvapením.
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za nákup a pochvalu.
MK Avatar autora | 14.11.2018
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za pozitivní ohodnocení.
Avatar autora | 1.11.2018
Rychlé dodání a vše bez problémů
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za Vaší důvěru.
HD Avatar autora | 24.10.2018
Vše bez problémů, rychlé vyřízení. Doporučuji.
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za doporučení.
O Avatar autora | 21.9.2018
Výborný eshop. Velký výběr kufrů a značek. Rychlé a bezproblémové dodání. Za mě velká spokojenost :-) doporučuji.
K Avatar autora 12.12.2018
Jsme rádi, že jste byla spokojena. :-)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 28

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.