Hodnocení obchodu

4,9 98 hodnocení
5
96x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
AP Avatar autora Angela Paulíčková | 19.11.2019
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 19.11.2019
Děkujeme Vám za skvělé hodnocení.:-)
Avatar autora | 16.11.2019
+ rychlost
+ příjemný personál
+ celková spokojenost

K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 18.11.2019
Děkujeme krásně za pochvalu a nákup.:-)
Avatar autora | 14.11.2019
Rychlost, spolehlivost
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 14.11.2019
Moc děkujeme za hezké hodnocení a nákup.:-)
Avatar autora | 11.11.2019
+ po objednani do 2 dnu doruceno super!!!!

K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za nákup.
IK Avatar autora Irena kralova | 5.11.2019
velmi rychlé
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 5.11.2019
Moc děkujeme za hodnocení :-)
MR Avatar autora Miloš Rybička | 24.10.2019
Profesionální, rychlé, vstřícné jednání jak při elektronické tak i při osobní komunikaci Kufrlandu díky !
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 24.10.2019
Velmi děkujeme za nákup i krásné hodnocení.:-)
Avatar autora | 23.10.2019
+ Velký výběr, super kvalita, příjemná obsluha a zajímavý ceny

K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 24.10.2019
Moc děkujeme za nákup i za pochvalu.:-)
JH Avatar autora Jitka Halamová | 23.10.2019
Perfektní a rychlé dodání. Bezproblémová komunikace. Dala bych nejraději 10 hvězdiček. Naprostá spokojenost!
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 23.10.2019
Jsme velice rádi a bylo nám ctí. :-)
Avatar autora Ivona Švastová | 21.10.2019
Ano, mohu ráda potvrdit....velmi rychlé dodání + perfektní a vstřícná komunikace.
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 22.10.2019
Uctivě děkujeme za pochvalu.:-)
Avatar autora | 21.10.2019
Skvělý obchod i komunikace! Opět jsem zde nakupovala díky slevovému kuponu. Navíc jsem obdržela slevu na celoroční pojistné kufru :-)
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 22.10.2019
Velmi pěkně děkujeme a přejeme příjemné cestování.:-)
JB Avatar autora Jana Burešová | 19.10.2019
Velmi rychlý obchod, komunikace perfektní. Do druhého dne byl kufr doma ????
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 19.10.2019
Jsme velice rádi za Vaše hodnocení i za nákup.:-)
Avatar autora | 18.10.2019
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 18.10.2019
Děkujeme za nákup i výborné hodnocení.:-)
Avatar autora | 17.10.2019
vše bylo na 5 hvězdiček
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 17.10.2019
Vašeho hodnocení si velice vážíme.:-)
Avatar autora | 13.10.2019
Obchod všem vřele doporučuji! Mohla jsem dokonce upravit svou objednávku po odeslání.
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 17.10.2019
Moc děkujeme za doporučení i za nákup.:-)
MM Avatar autora MARTA MUSILOVÁ | 7.10.2019
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 9.10.2019
Moc děkujeme za hodnocení.:-)
JZ Avatar autora Jarmila Zákoutská | 2.10.2019
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 3.10.2019
Děkujeme za skvělé hodnocení.:-)
Avatar autora | 2.10.2019
dobrý,v pohodě,rychle a objednané v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 22.11.2019
Moc děkujeme za hodnocení i za nákup. :-)
Avatar autora | 30.9.2019
Spokojenost, kufr vypadá přesně podle fotek, nemám co vytknout, naopak, překvapila mne rychlost dodání.
Avatar autora (Administrátor) 22.11.2019
Moc si vážíme Vaší pochvaly i nákupu.:-)
RB Avatar autora Richard Barcal | 28.9.2019
Jsem spokojen
K Avatar autora Kufrland (Administrátor) 28.9.2019
Děkujeme za výborné hodnocení:-)
Avatar autora | 26.9.2019
Kufr přišel velmi brzy, prodejce pracuje obratem a reaguje okamžitě, a to i o víkendu. Po obdržení zboží jsem si nákup rozmyslela a požadovala jsem výměnu za větší kufr. Protože měli poslední kus, domluvili jsme se na rezervaci, než původní kufr dorazí zpět. Vše proběhlo opět v termínu ihned a komunikace byla velmi příjemná. Moc děkuji, je to e-shop, který je příkladem spolehlivosti a skvělého jednání.
Avatar autora (Administrátor) 22.11.2019
Moc děkujeme za krásnou recenzi a přejeme hezké cestování.:-)
Nahoru
99 položek celkem