Hodnocení obchodu

4,8 20 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.12.2018
Zboží přišlo velmi brzy, spokojenost s obchodem i na dotaz na výrobek.
K Avatar autora 30.12.2018
Velice děkujeme a přejeme úspěšný nový rok.
Avatar autora | 26.12.2018
+ Rychlé doručení
+ Velký výběr doručovacích míst
+ Odpovídající popis zboží

K Avatar autora 26.12.2018
Děkujeme za nákup a hezké hodnocení.:-)
Avatar autora | 21.12.2018
- nekvalitni výrobek

K Avatar autora 22.12.2018
Dobrý den, zboží jste si objednal a hned poté objednávku stornoval. Hodnotit kvalitu zboží, které jste si nekoupil je ....zajímavé. Zdravíme konkurenci, my podobné zbraně nepoužíváme. Hezký den.
JH Avatar autora | 12.12.2018
Velká spokojenost, solidní jednání. Děkuji Houdek Plzeň
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za nákup i hodnocení.
Avatar autora | 9.12.2018
Vše včas a prima.
K Avatar autora 12.12.2018
Moc děkujeme za nákup a recenzi.
Avatar autora | 5.12.2018
+ skvělá komunikace, dobrý výběr, okamžité odeslání
- žádné

Zatím nejlepší zkušenost z e-shopem
K Avatar autora 12.12.2018
Vážíme si Vaší přízně.
Avatar autora | 4.12.2018
Vše proběhlo naprosto hladce, velmi rychle, jednoduše. Kufr je krásný, zcela v pořádku a za dobrou cenu! :-) Anna
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za spolupráci a pochvalu. :-)
Avatar autora | 21.11.2018
Vše doručeno v pořádku, dobrá komunikace, v balíku byl dokonce malý dárek, tento obchod je příjemným překvapením.
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za nákup a pochvalu.
MK Avatar autora | 14.11.2018
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za pozitivní ohodnocení.
Avatar autora | 1.11.2018
Rychlé dodání a vše bez problémů
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za Vaší důvěru.
HD Avatar autora | 24.10.2018
Vše bez problémů, rychlé vyřízení. Doporučuji.
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za doporučení.
O Avatar autora | 21.9.2018
Výborný eshop. Velký výběr kufrů a značek. Rychlé a bezproblémové dodání. Za mě velká spokojenost :-) doporučuji.
K Avatar autora 12.12.2018
Jsme rádi, že jste byla spokojena. :-)
Avatar autora | 17.9.2018
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za skvělé hodnocení.
KD Avatar autora | 12.9.2018
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme za výborné ohodnocení.
Avatar autora | 9.9.2018
+ originální nabídka
+ dobrá komunikace

profesionální služby
K Avatar autora 12.12.2018
Děkujeme a těšíme se na další setkání.
B Avatar autora | 6.9.2018
Profesionální jednání prodejce, vyslechl si naše požadavky a pak nám vybral kufry přesně na míru. Doporučujeme
K Avatar autora 12.12.2018
Jsme rádi, že jste byl spokojen.
Č Avatar autora | 14.7.2018
Zvenku to vypadá jako malý obchůdek, ale uvnitř je výběr takový, že jsme se tam zdržely téměř hodinu.:-)
K Avatar autora 12.12.2018
Rádi Vás opět uvidíme.
F Avatar autora | 28.6.2018
Pan prodavač se mi nesnažil vnutit to nejdražší zavazadlo, ale našel mi přesně vhodné pro moje potřeby i peněženku. Jsem spokojena.
K Avatar autora 12.12.2018
Spokojený zákazník je víc než výdělek. Děkujeme
Avatar autora | 22.6.2018
+ Komunikace s panem majitelem byla velice příjemná, kufrům rozumí.

K Avatar autora 12.12.2018
Moc děkujeme a rádi Vás opět uvidíme.:-)
Avatar autora | 3.4.2018
+ profesionální komunikace
+ všechno skladem
+ kamenný obchod s možností prohlédnutí

K Avatar autora 12.12.2018
Vaše hodnocení si velice považujeme. :-)

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 20

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.