Hodnocení obchodu

4,9 34 hodnocení
5
33x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora | 8.5.2019
K Avatar autora 8.5.2019
Děkujeme moc za výborné ohodnocení. :-)
DK Avatar autora | 6.5.2019
vše v naprostém pořádku
K Avatar autora 6.5.2019
Děkujeme za nákup i pozitivní hodnocení. :-)
AS Avatar autora | 25.4.2019
Naprostá spokojenost, rychlost vyřízení a dodání hodnotím kladně a hlavně jsem našla ten nejmenší kabinový kufřík, který jsem hledala.
K Avatar autora 25.4.2019
Děkujeme za kladnou odezvu a zdravíme. :-)
Avatar autora | 19.4.2019
+ Velký výběr kufrů na prodejně, rozumné ceny, fundovaný a ochotný personál. Co víc si přát.

K Avatar autora 19.4.2019
Vaše spokojenost nás velice těší a děkujeme.:-)
Avatar autora | 3.4.2019
+ možnost parkování v blízkosti obchodu
+ předvedení výrobku
+ ochotný prodavač
+ výrobky za super cenu

K Avatar autora 4.4.2019
Moc děkujeme za nákup i pochvalu. :-)
Avatar autora | 31.3.2019
Rychlé doručení vše v pořádku.
K Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme za nákup i hodnocení. :-)
DT Avatar autora | 18.3.2019
Rychlé jednání. Koupil jsem 2 kusy a projevili inteligenci když je zabalili do sebe, ne kažký zvlášť.
K Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme za pochvalu :-)
Avatar autora | 14.3.2019
+ Výběr a škála produktů
+ Zboží skladem
+ Obchodní prodejna

K Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme za nákup.
J Avatar autora | 7.3.2019
Velká spokojenost s nákupem. Potřebovala jsem rychle nakoupit a to se také podařilo bez sebemenšího zádrhelu. Zboží jsem si vybrala na eshopu, udělala jsem rovnou i objednávku (za první nákup jsem dostala slevu :-) a pak jsem si na prodejnu dojela zboží vyzvednout. Tam jsem si ho také mohla důkladně prohlédnout, prodavač byl milý a ochotný. Kvalita zboží se ukáže až časem, zatím splnilo očekávání a plní svůj účel, a to za velmi příznivou cenu. Pokud ještě někdy budeme potřebovat zavazadlo, určitě ho nejdřív začnu vybírat v Kufrlandu :-)
K Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení a těšíme se na další nákup :-)
P Avatar autora | 21.2.2019
Spokojen. Proto jsem zde nakoupil opakovaně. Přehledné stránky, rychlé doručení, pěkný kufr. Doporučuji.
K Avatar autora 2.4.2019
Moc děkujeme za další nákup a vážíme si Vaší důvěry.
Avatar autora | 20.2.2019
Bezproblémové jednání, rychlé doručení na adresu. Děkuji a doporučuji.
K Avatar autora 2.4.2019
My rovněž děkujeme za nákup i doporučení. :-)
Avatar autora | 3.2.2019
+ nabízí originální zboží
+ rychlost doručení
+ přehlednost stránek

K Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme a jsme poctěni Vaší pochvalou :-)
MZ Avatar autora | 30.1.2019
K Avatar autora 2.4.2019
Moc děkujeme za hodnocení :-)
Avatar autora | 27.1.2019
+ komunikace, vstřícnost, rychlost, ceny

První kufr neodpovídal obrázkům, vrácení proběhlo bez problému + jako omluva slušná sleva na další nákup. Takže objednán jiný kufr i se slevou a tentokrát vše v naprostém pořádku.
K Avatar autora 2.4.2019
Jsme rádi, že vše dobře dopadlo a děkujeme. :-)
Avatar autora | 29.12.2018
Zboží přišlo velmi brzy, spokojenost s obchodem i na dotaz na výrobek.
K Avatar autora 2.4.2019
Velice děkujeme a přejeme úspěšný nový rok.
Avatar autora | 26.12.2018
+ Rychlé doručení
+ Velký výběr doručovacích míst
+ Odpovídající popis zboží

K Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme za nákup a hezké hodnocení.:-)
Avatar autora | 21.12.2018
- nekvalitni výrobek

K Avatar autora 2.4.2019
Dobrý den, zboží jste si objednal a hned poté objednávku stornoval. Hodnotit kvalitu zboží, které jste si nekoupil je ....zajímavé. Zdravíme konkurenci, my podobné zbraně nepoužíváme. Hezký den.
JH Avatar autora | 12.12.2018
Velká spokojenost, solidní jednání. Děkuji Houdek Plzeň
K Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme za nákup i hodnocení.
Avatar autora | 9.12.2018
Vše včas a prima.
K Avatar autora 2.4.2019
Moc děkujeme za nákup a recenzi.
Avatar autora | 5.12.2018
+ skvělá komunikace, dobrý výběr, okamžité odeslání
- žádné

Zatím nejlepší zkušenost z e-shopem
K Avatar autora 2.4.2019
Vážíme si Vaší přízně.
Nahoru
34 položek celkem